BabyOno elektromos ételmelegítő és sterilizáló Honey fehér 968/01

BabyOno elektromos ételmelegítő és sterilizáló Honey fehér 968/01
Ingyenes
17 990 Ft
Részletek
A HONEY elektromos ételmelegítőt a cumisüveges tej és a készételek tégelyekben (bébiételes üvegben) a kívánt hőmérsékletre történő melegítésére használhatja. Felolvasztási célokra is használható. A sterilizálási funkcióval cumik, cumisüvegek és kis kiegészítők forralása válik lehetővé. Ezeket a funkciókat egyetlen eszköz biztosítja az általa támogatott hőmérsékletek széles tartományának köszönhetően.
A HONEY ételmelegítő 4 alapbeállítással rendelkezik a bébiételek kívánt hőmérsékletre történő melegítésére a maximális tápérték megőrzése mellett és egy sterilizálási beállítással.
- leolvasztási beállítás - főként a fagyasztott anyatej kiolvasztásához való, lassan és biztonságosan megemeli a hőmérsékletet, hogy a bébiétel megőrizze a maximális értéket; Működési idő: 35 perc. Alapértelmezett hőmérséklet: 40 ° C. Állítható tartomány: 37–44 ° C.
- tejmelegítés - nem fagyasztott tejhez; Működési idő: 12 perc. Alapértelmezett hőmérséklet: 40 ° C. Állítható tartomány: 37–44 ° C.
- tej vagy tejhelyettesítő keverék melegítése; Működési idő: 12 perc. Alapértelmezett hőmérséklet: 50 ° C. Állítható tartomány: 45–69 ° C.
- bébiételes edény / sűrű étel pl. babakása, melegítés; Működési idő: 12 perc. Alapértelmezett hőmérséklet: 70 ° C. Állítható tartomány: 70–90 ° C.
- sterilizáló beállítás - forraláshoz (cumisüvegek, üvegek, tartályok, kiegészítők) az összes baktérium és gomba spóra eltávolításához; Működési idő: 2 perc. Hőmérséklet: 100 ° C
A HONEY ételmelegítő nemcsak a sokrétű funkciói miatt egyedülálló, hanem vonzó dizájnja miatt is, amely tökéletesen illeszkedik a divatos belső térbe. Kompakt méretének köszönhetően beteheti a táskájába, és bárhová magával viheti.

- Amikor az automatikus beállítás befejeződik, a készülék automatikusan hőmérséklet-fenntartási módba kapcsol.
- A készüléket egy speciális rendszer védi a túlmelegedéstől - automatikusan kikapcsol, amikor a víz elpárolog.
- A nagy kijelző és az intuitív érintőpanel megkönnyíti a beállítás és a hőmérséklet kiválasztását.
- Az elektromos ételmelegítő kompatibilis az összes cumisüveggel és bébiételes üveggel.
- Biztonságos és tartós anyagokból készült, a legjobb termékminőség és biztonság érdekében.

MŰSZAKI ADATOK:
Méretek: 13 x 13 x 15 cm
Belső átmérő: 9,8 cm
Belső mélység: 8,6 cm
Kosár mérete:
Belső átmérője 9,3 cm
Belső mélység 8,5 cm
Adatok
Márka
BabyOno
Szín
fehér
Cikkszám
513033
Hasonló termékek