Avent Natural Kézi Mellszívó

Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
1 500 Ft
16 190 Ft
A mellszívó egyedi kialakítású, így a tej a mellekből közvetlenül az üvegbe áramlik még akkor is, ha egyenesen ül. Ennek következtében fejés közben kényelmesebben ülhet, nem kell előre dőlnie azért, hogy a tej biztosan az üvegbe kerüljön. A fejés közbeni kényelmesebb és ellazultabb ülés segít a tej könnyebb áramlásában.
Részletek
A mellszívó kompakt kialakítású; melynek következtében könnyedén használható. Az ergonomikus fogantyúja kényelmes tartást és teljes irányítást tesz lehetővé fejés közben. Mivel kicsi és könnyű; ezért könnyen tárolható és szállítható; ami elősegíti az útközbeni diszkrétebb mellszívást.

A masszázspárnánk egy új; puha; selymes bevonatot kapott; mely meleg érzetet kelt a bőrön a kényelmes; lágy stimuláció érdekében; hogy a tej könnyebben áramolhasson. A fejés közben a baba szopási mechanizmusát imitálja; mely természetes érzetet kelt; és klinikailag igazolt hatékonyságú. A puha masszázspárna úgy lett megtervezve; hogy a legtöbb anya számára kényelmes legyen. Amennyiben szüksége volna rá; nagyobb méretű párna is kapható (a rendelkezésre állás országonként eltérő lehet)

A széles; mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít; ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását.



Intuitív összeszerelés. Az alkatrészek illeszkedése könnyen megállapítható

Kompatibilis a Philips AVENT többi etető termékével

Az alkatrészek könnyedén illeszkednek egymáshoz az egyszerű összeszerelés érdekében.

A tisztítás egyszerű az alkatrészek kis számának köszönhetően. Minden alkatrész tisztítható mosogatógépben is.
Adatok
Márka
Philips Avent
Cikkszám
565772
Hasonló termékek