Avent Natural Kézi Mellszívó

Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Avent Natural Kézi Mellszívó
Szállítási költség

Ingyenes 15 000 Ft felett

1 500 Ft
18 990 Ft
A mellszívó egyedi kialakítású, így a tej a mellekből közvetlenül az üvegbe áramlik még akkor is, ha egyenesen ül. Ennek következtében fejés közben kényelmesebben ülhet, nem kell előre dőlnie azért, hogy a tej biztosan az üvegbe kerüljön. A fejés közbeni kényelmesebb és ellazultabb ülés segít a tej könnyebb áramlásában.
Részletek
A mellszívó kompakt kialakítású; melynek következtében könnyedén használható. Az ergonomikus fogantyúja kényelmes tartást és teljes irányítást tesz lehetővé fejés közben. Mivel kicsi és könnyű; ezért könnyen tárolható és szállítható; ami elősegíti az útközbeni diszkrétebb mellszívást.

A masszázspárnánk egy új; puha; selymes bevonatot kapott; mely meleg érzetet kelt a bőrön a kényelmes; lágy stimuláció érdekében; hogy a tej könnyebben áramolhasson. A fejés közben a baba szopási mechanizmusát imitálja; mely természetes érzetet kelt; és klinikailag igazolt hatékonyságú. A puha masszázspárna úgy lett megtervezve; hogy a legtöbb anya számára kényelmes legyen. Amennyiben szüksége volna rá; nagyobb méretű párna is kapható (a rendelkezésre állás országonként eltérő lehet)

A széles; mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít; ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását.Intuitív összeszerelés. Az alkatrészek illeszkedése könnyen megállapítható

Kompatibilis a Philips AVENT többi etető termékével

Az alkatrészek könnyedén illeszkednek egymáshoz az egyszerű összeszerelés érdekében.

A tisztítás egyszerű az alkatrészek kis számának köszönhetően. Minden alkatrész tisztítható mosogatógépben is.
Adatok
Márka
Philips Avent
Cikkszám
565772
Hasonló termékek