Babakocsik

A BABAKOCSI az egyik olyan fontos pont a bevásárló listán ami sok fejtörést okozhat a szülőknek! Széles a kínálat márka, típus és színösszeállítás tekintetében is.


A Baby-Center, Siófok webáruház igyekszik sokszínű kínálattal segíteni az anyukákat abban, hogy sikerüljön az igényeikhez és a gyermekük korához megfelelő babakocsit megvásárolni.

Különböző szempontok alapján kategorizáltuk áruházunkban a babakocsikat. Az újszülött babakocsik a gyermek megszületésétől kezdve használhatóak. Ezen belül találhatóak a multifunkciós babakocsik és a két külön részből álló kétfunkciós babakocsik.
A kifejezetten 6 hónapos kor után használható kocsikat egyszerűen sportkocsi néven emlegetjük. A sportkocsik fő tulajdonsága, hogy minden terepen használhatjuk, általában könnyűek és praktikus megoldásokkal segítik a baba és az anyuka komfortérzetét növelni. Ilyen funkciók a bolygósítható kerék, dönthető háttámla, napfénytető, bevásárlókosár, lábtartó... Ezeket a kocsikat csukhatóságuk alapján két kategóriába sorolhatjuk: esernyőre csukható sportkocsi és lapra csukható sportkocsi.

 

Válassz a babakocsi kategóriák közül: