Maxi-Cosi Cabriofix 0-13 kg hordozó Sparkling Grey

Maxi-Cosi Cabriofix 0-13 kg hordozó Sparkling Grey
Szállítási költség

Ingyenes 15 000 Ft felett

Ingyenes
45 990 Ft
Több kifejlesztett védelemmel ellátva, extrán odafigyelve a baba kényelmére megalkották a Cabriofix legújabb modelljeit.
Részletek
Jellemzői:

Újszülött kortól egészen a gyerek 1 éves koráig; 13 kg-os súlyig használható. Side Protection System-mel ellátott minőségi hordozó; amely optimális védelmet biztosít oldalirányú ütközés esetén.A kicsik fejének megtartásáról gondoskodik a Cosi-Dosi szűkítőpárna; mely idővel ki is vehető. Úttörőnek számít; ugyanis ebben az ülésben alkamaztak először fejvédelmet; tehát már minden fejlesztésen túl van; mely a baba kényelmét és biztonságát figyelembe veszi.Gerinckiemelő párnájának köszönhetően gyereked teljes kényelemben és gerince számára legjobb pozícizóban tarthat Veletek az utazás során; a mindennapokban és évenként pár alkalommal; a hosszabb utazásokkor.Napvédő kupolája egyszerűen rögzíthető a hordozókarra. A kupola a hátsó műanyag borításban helyezkedik el; kissé elrejtve; a hordozó hátán található; s egy mozdulattal elővehető; ha a nap; a szél bántaná a kicsit.Párnázott biztonsági öve; valamint praktikus övkampók segítenek hogy a biztonsági öv ne legyen útban; miközben a gyereket a hordozóba helyezzük. Ez a mindennepi gyorsabb elindulásban is segít a szülőknek.Huzata könnyen tisztítható; hiszen levehető és mosógépben mosható. A fekvő felület állítható; hogy akár szundizhasson is benne a kicsi. Az autóba IsoFix rendszerű bekötéshez Maxi-Cosi FamilyFix alaplap ajánlott.Bekötése:

Menetiránnyal ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével; bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél nem használható; rögzítőtalp nélkül is beköthető.Tartozék:

- kupola

- szűkítő betét

- vállpántok
Adatok
Márka
Maxi-Cosi
Szín
Sparkling Grey
Cikkszám
505940
Hasonló termékek