Lansinoh Szoptatópárna

Lansinoh Szoptatópárna
Lansinoh Szoptatópárna
Lansinoh Szoptatópárna
Lansinoh Szoptatópárna
Lansinoh Szoptatópárna
Lansinoh Szoptatópárna
Ingyenes
8 690 Ft
Kompakt és hordozható – könnyen használható otthon vagy útközben. Segíti a megfelelő szoptatási testhelyzet kialakítását és megtartását a babának és a mamának, ezzel támogatva a sikeres szoptatást.
Részletek
Tulajdonságok:

A Lansinoh szoptatópárna kényelmes, hordozható és segíti a megfelelő szoptatási testhelyzet kialakítását és megtartását, ezzel a baba hatékony mellre tapadását. Könnyedén az alkarra felhúzhatod, így a derék körüli szoptatópárnákkal ellentétben, tökéletes választás császármetszéses szülés esetén is, az optimálisan kialakított tervezésnek köszönhetően. Mérete univerzális, így bárki használhatja. Többféle szoptatási testhelyzetben használhatod.

A Lansinoh szoptatópárna használatával könnyedén természetes testhelyzetben tudod szoptatni kisbabádat, nem szükséges előre hajolnod, így ideális a megfelelő mellre helyezés és rátapadás kialakításához, valamint segít a hátfájás megelőzésében.

Egyedülálló tulajdonsága, hogy ha a baba bármilyen testhelyzetben szopik közvetlenül érintkezik a mamával.

Kis mérete és súlya miatt optimális választás a mai mobil édesanyák számára. Mindenhová magaddal viheted babakocsiban, pelenkázó táskában vagy akár repülőre, a kicsi és masszív Lansinoh szoptatópárnát.

2015-ben Tiffany Meinhart a harmadik gyermeke megszületése után, komoly szoptatási nehézségekkel küzdött. Kipróbált minden szoptatópárnát, amit csak lehetett, de mindegyik alul maradt az elvárásainak. Egy igazán nehéz időszak után, Tiffany-ban megszületett a „Nursie” ötlete. A Lansinoh társult Tiffany-val, hogy ezt a különleges szoptatópárnát minden szoptató anya számára elérhetővé tegye.

Jellemzők:
- Kényelmes szoptatási pozíció a baba és a mama számára egyaránt, a hatékony szoptatásért.
- Segíti a mellre helyezést, valamint tapadást és így a szoptatás sikerességét.
- Kompakt és hordozható – könnyen használható otthon vagy útközben.
- Tökéletes választás császármetszés után is.
- A szoptatási időszak után párnaként is használhatod.
- 100% puha pamut huzata extra kényelmet biztosít a mamának és a babának.
- A Lansinoh szoptatópárna mosógépben, 40 fokon mosható (finom mosás).
- Nem fehéríthető, lapos felületen szárítható, nem vasalható, vegyileg nem tisztítható.
Adatok
Márka
Lansinoh
Gyártói cikkszám
71095
Cikkszám
572254
Hasonló termékek