Chicco Eper Izű Fogkrém 6+

Chicco Eper Izű Fogkrém 6+
1 500 Ft
1 590 Ft
Egységár: 32 Ft/ml
A 6 hónapos életkornak megfelelő első gyümölcsízekre ízesített eper ízű fogkrém. Fluor mentes és nem tartalmaz konzerválószert. Xylitol tartalma révén hozzájárul a fogromlás megelőzéséhez.
Részletek
Tulajdonságai:

fluormentes

tartósítószer-mentes

gyümölcs ízesítésű

természetes édesítőszerrel készült

Kiszerelés: 50 ml

XYLITOLT tartalmaz. A Xylitol egy természetes édesítőszer; mely számos növényben előfordul; nyírfacukorként is ismert. 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz; mint a cukorrépából nyert cukor.A Xylitol fogászati előnyei:

csökkenti a fogszuvasodás kialakulását; a szájban lévő baktériumállomány összetételének megváltoztatása által

csökkenti a foglepedék kialakulását

növeli a nyál folyékonyságát; elősegítve ezzel a sérült fogzománc javítását

12 hónapos kor felett már kipróbálhatja az Eper ízű fogkrémet. Mivel a két fogkrém csak az ízesítésében tér el; ezért a gyermek egy vées kor felett is használhatja továbbra is az alma-banán ízű fogkrémet is.Hogyan szoktassuk rá a csecsemőt a fogmosásra? 6-8 hónapos kortól már lekezdheti a fogmosásra szoktatást; eleinte napi egyszer. Fürdetés előtt vagy reggel az első etetés utáni kellemes percek például megfelelő időpont lehet. Fektesse le a babát vagy vegye ölbe. nyomjon egy pici mennyiséget a fogkefére. masszírozó mozdulatokkal végezze a fogígy és az első fogak tisztítását. A baba számára a fogíny masszírozása kellemes érzés is lehet; mivel a fogzási időszakban van. Ha a baba elfordítja a fejét; becsukja a száját; akkor hagyja abba a fogmosást; várjon; míg a baba újra kinytja a száját. Közben beszéljen hozzá; meséljen; stb. Ne eröltesse a fogmosást. Valószínűleg többször abba kell hagyni; majd folytatni; mivel a baba közben izeg-mozog; elfordítja a fejét; stb.; de az egész prodecúra ne legyen több 3 percnél. Ha a gyermek 1-1;5 éves lesz; szoktassa rá a napi kétszeri vagy háromszori fogmosásra; reggel és este; és lehetőleg ebéd után is. Ön is mosson fogat sokszor a gyermeke jelenlétében és mondja el; mit csinál és örüljenek együtt a tiszta fogaknak. A gyermek utánozva tanulja meg a fogmosást is.
Adatok
Márka
Chicco
Gyártói cikkszám
CH0023211
Cikkszám
123211
Hasonló termékek