BeSafe Pregnant magzatvédő öv

BeSafe Pregnant magzatvédő öv
1 500 Ft
12 990 Ft
Ön szerint, mi az oka annak, hogy a kismamák nem szívesen használják a biztonsági övet? Miért mondanak le róla éppen akkor, amikor a magzatuk megóvása a legfontosabb lenne?
A válasz meglepő. Azért, mert az öv feszül, kényelmetlen és nyomja az egyre növekvő pocakban fejlődő magzatot. Amerikai kutatók szerint a rosszul bekötött öv valóban veszélyeztetheti a babát, de mindannyian ismerjük az öv mellőzésének kockázatát is.
A megoldást a BeSafe magzatvédő öv kifejlesztése jelentette, amely szinte azonnal a kismamák kedvence lett, mert egyszerre kényelmes és védi legdrágább kincsünket, a születendő kisbabát.
Részletek
A BeSafe magzatvédő öv fokozza a biztonsági öv nyújtotta védelmet ugyanakkor csökkenti a veszélyeket a terhesség ideje alatt.

Autóbaleset esetén egy felnőtt akár 3-5 t erővel csapódhat előre. Mivel a biztonsági övet alaphelyzetben a hasi területen át keresztben rögzítik előfordulhat, hogy ütközés alkalmával a kismama rendkívül durva erőhatásnak teszi ki a magzatot. A BeSafe magzatvédő öv a medence irányába húzza le és a has alatt vezeti el az övet, ezáltal fokozottan védi a kismamát és születendő gyermekét. Számos autóbalesetben a BeSafe magzatvédő öv nyújtotta különleges rögzítésnek köszönhetően nem történt sérülés. Orvosok véleménye szerint már a 2. hónaptól a terhesség korai szakaszában is eredményesen alkalmazható a magzatvédő öv a vetélések elkerülése érdekében.

A BeSafe magzatvédő öv minimalizálja a kockázatot és növeli a biztonságot utazás közben, az autó biztonsági övével együtt. A terméket kimondottan azon kismamák részére tervezték akik sokat utaznak autóval. A magzatvédő öv használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni és kényelmesen használhatják a biztonsági övet a terhesség ideje alatt. A BeSafe övet az SP Svéd Nemzeti Vizsgáló és Kutató intézet tesztelte és nyilvánította biztonságosnak azonban bármikor felmerülhetnek olyan körülmények amelyek váratlan esemény, baleset bekövetkezéséhez vezethetnek. Nincs az a korlátozás mely teljességgel megelőzhetővé tenné az ilyen eseteket.

A BeSafe övterelő helytelen használata csökkenti a termék hatásfokát ezért pontosan kövesse a használati útmutató lépéseit!

Kérjük mindig fokozott figyelemmel, körültekintéssel vezessen és figyelmeztessen erre másokat is. A gondatlan, felelőtlen közlekedés nem csak az Ön hanem születendő gyermeke életét is veszélybe sodorhatja.
Adatok
Márka
BeSafe
Cikkszám
500395
Hasonló termékek