BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOfix csatlakozással

BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOfix csatlakozással
Szállítási költség

Ingyenes 15 000 Ft felett

Ingyenes
19 990 Ft
Ön szerint, mi az oka annak, hogy a kismamák nem szívesen használják a biztonsági övet? Miért mondanak le róla éppen akkor, amikor a magzatuk megóvása a legfontosabb lenne?
A válasz meglepő. Azért, mert az öv feszül, kényelmetlen és nyomja az egyre növekvő pocakban fejlődő magzatot. Amerikai kutatók szerint a rosszul bekötött öv valóban veszélyeztetheti a babát, de mindannyian ismerjük az öv mellőzésének kockázatát is.
A megoldást a BeSafe magzatvédő öv kifejlesztése jelentette, amely szinte azonnal a kismamák kedvence lett, mert egyszerre kényelmes és védi legdrágább kincsünket, a születendő kisbabát.
Részletek
A BeSafe pregnant fix egy speciálisan kialakított kis mamaövterelő amit az autó Isofix csatlakozási pontjaihoz és hagyományos módon is rögzíthetünk.

A BeSafe magzatvédő öv fokozza a biztonsági öv nyújtotta védelmet, ugyanakkor csökkenti a veszélyeket a terhesség ideje alatt.

Autóbaleset esetén egy felnőtt akár 3-5 t erővel csapódhat előre. Mivel a biztonsági övet alaphelyzetben a hasi területen át keresztben rögzítik előfordulhat, hogy ütközés alkalmával a kismama rendkívül durva erőhatásnak teszi ki a magzatot. A BeSafe magzatvédő öv a medence irányába húzza le és a has alatt vezeti el az övet, ezáltal fokozottan védi a kismamát és születendő gyermekét. Számos autóbalesetben a BeSafe magzatvédő öv nyújtotta különleges rögzítésnek köszönhetően nem történt sérülés. Orvosok véleménye szerint már a 2. hónaptól a terhesség korai szakaszában is eredményesen alkalmazható a magzatvédő öv a vetélések elkerülése érdekében.

A BeSafe magzatvédő öv minimalizálja a kockázatot és növeli a biztonságot utazás közben az autó biztonsági övével együtt. A terméket kimondottan azon kismamák részére tervezték akik sokat utaznak autóval. A magzatvédő öv használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni és kényelmesen használhatják a biztonsági övet a terhesség ideje alatt. A BeSafe övet az SP Svéd Nemzeti Vizsgáló és Kutató intézet tesztelte és nyilvánította biztonságosnak azonban bármikor felmerülhetnek olyan körülmények, amelyek váratlan esemény, baleset bekövetkezéséhez vezethetnek. Nincs az a korlátozás mely teljességgel megelőzhetővé tenné az ilyen eseteket.

A BeSafe övterelő helytelen használata csökkenti a termék hatásfokát ezért pontosan kövesse a használati útmutató lépéseit!

Kérjük mindig fokozott figyelemmel körültekintéssel vezessen és figyelmeztessen erre másokat is. A gondatlan felelőtlen közlekedés nem csak az Ön hanem születendő gyermeke életét is veszélybe sodorhatja.
Adatok
Márka
BeSafe
Cikkszám
502446
Hasonló termékek