Besafe magzatvédő öv Fix kismamáknak

Besafe magzatvédő öv Fix kismamáknak
Szállítási költség

Ingyenes 15 000 Ft felett

Ingyenes
19 990 Ft
Ön szerint, mi az oka annak, hogy a kismamák nem szívesen használják a biztonsági övet? Miért mondanak le róla éppen akkor, amikor a magzatuk megóvása a legfontosabb lenne?
A válasz meglepő. Azért, mert az öv feszül, kényelmetlen és nyomja az egyre növekvő pocakban fejlődő magzatot. Amerikai kutatók szerint a rosszul bekötött öv valóban veszélyeztetheti a babát, de mindannyian ismerjük az öv mellőzésének kockázatát is.
A megoldást a BeSafe magzatvédő öv kifejlesztése jelentette, amely szinte azonnal a kismamák kedvence lett, mert egyszerre kényelmes és védi legdrágább kincsünket, a születendő kisbabát.
Részletek
A BeSafe pregnant fix egy speciálissan kialakított kismamaövterelő amit az autó Isofix csatlakozási pontjaihoz és hagyományos módon is rögzíthetünk.

A BeSafe magzatvédő öv fokozza a biztonsági öv nyújtotta védelmet; ugyanakkor csökkenti a veszélyeket a terhesség ideje alatt.

Autóbaleset esetén egy felnőtt akár 3-5 t erővel csapódhat előre. Mivel a biztonsági övet alaphelyzetben a hasi területen át keresztben rögzítik; előfordulhat; hogy ütközés alkalmával a kismama rendkívül durva erőhatásnak teszi ki a magzatot. A BeSafe magzatvédő öv a medence irányába húzza le és a has alatt vezeti el az övet; ezáltal fokozottan védi a kismamát és születendő gyermekét. Számos autóbalesetben; a Besafe magzatvédő öv nyújtotta különleges rögzítésnek köszönhetően; nem történt sérülés. Orvosok véleménye szerint; már a 2. hónaptól; a terhesség korai szakaszában is eredményesen alkalmazható a magzatvédő öv a vetélések elkerülése érdekében.

A BeSafe magzatvédő öv minimalizálja a kockázatot; és növeli a biztonságot utazás közben; az autó biztonsági övével együtt. A terméket kimondottan azon kismamák részére tervezték; akik sokat utaznak autóval. A magzatvédő öv használatával a kismamák biztonságosan tudnak közlekedni; és kényelmesen használhatják a biztonsági övet a terhesség ideje alatt. A BeSafe övet az SP Svéd Nemzeti Vizsgáló és Kutató intézet tesztelte és nyilvánította biztonságosnak; azonban bármikor felmerülhetnek olyan körülmények; amelyek váratlan esemény; baleset bekövetkezéséhez vezethetnek. Nincs az a korlátozás; mely teljességel megelőzhetővé tenné az ilyen eseteket.

A BeSafe övterelő helytelen használata csökkenti a termék hatásfokát; ezért pontosan kövesse a használati útmutató lépéseit!

Kérjük; mindig fokozott figyelemmel; körültekintéssel vezessen és figyelmeztessen erre másokat is. A gondatlan; felelőtlen közlekedés nem csak az Ön; hanem születendő gyermeke életét is veszélybe sodorhatja.
Adatok
Márka
Besafe
Cikkszám
502446
Hasonló termékek