Besafe Izi Modular I-Size 61-106 cm gyerekülés 02

Besafe Izi Modular I-Size 61-106 cm gyerekülés 02
Szállítási költség

Ingyenes 15 000 Ft felett

Ingyenes
149 990 Ft
Az iZi Modular rendszer egy új innovatív gyerküléscsalád a BeSafe-től.
Részletek
Korcsoport: kb. 6 hónapostól 4 éves korig

szabvány: UN r 129 (i-Size)

rögzítés: a bázistalpra csatlakoztatva menetirány szerint és menetiránynak háttal is

Bekötési irány: menetirány szerint és menetiránynak háttal.

Magasság:
menetiránynak háttal: 61 - 105 cm,
menetirány szerint: 88 - 105 cm

Az iZi Modular rendszer egy új innovatív gyereküléscsalád a BeSafe-től. Újszülött kortól négyéves korig nyújt maximális védelmet a gyermekeknek!

A BeSafe iZi Modular rendszer egy ISOfix bázistalpból és két gyerekülésből áll; amelyek megfelelnek az R-129 (i-Size) EU szabványnak. Ha a gyermek kinövi a babahordozóját; a következő gyerkülés is használható ugyanazzal az alappal. A bázistalp állítható a nagyobb lábtér érdekében; ennek köszönhetően a gyermek 105 cm-es magasságáig tud menetiránynak háttal utazni a Modular ülés segítségével

A Besafe Modular i-Size könnyen csatlakoztatható az iZi Modular i-Size bázistalphoz. Csak kattintsd be az ülést a bázistalpba és indulhattok! Az ülés használható menetiránynak háttal és menetirány szerint is. Az egyedülálló mechanizmusnak köszönhetően a lábtér állítható; ha menetiránnyal ellentétesen használod.

A BeSafe iZi Modular i-Size kiválóan szerepelt a törésteszteken és teljesítette az R129 oldalütközési tesztet. A SIP+ kiegészítővel még tovább növelhető az oldalirányú ütközésekkor a gyermek biztonsága.
Adatok
Márka
Besafe
Szín
2
Cikkszám
506252
Hasonló termékek