Besafe Izi Comfort X3 9-18 kg gyerekülés Saphir Blue 71 (utolsó darab, csomagolás nélkül)

-40%
Besafe Izi Comfort X3 9-18 kg gyerekülés Saphir Blue 71 (utolsó darab, csomagolás nélkül)
Szállítási költség

Ingyenes 15 000 Ft felett

Ingyenes
79 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

47 990 Ft
Kezdete: 2022.11.22   A készlet erejéig!
Az iZi Comfort ülést az ECE R44-04 direktíva szerint vizsgálták be, 9-18 kg testsúlyú gyermekek számára fejlesztették ki.
Részletek
Az ADAC teszten 'gut'; azaz jó minősítést ért el és kategóriájában; a hagyományos hárompontos övvel beköthető ülések között az egyik legbiztonságosabbnak számít a piacon.Hogyan védi kisgyermekünk biztonságát a BeSafe iZi Comfort? Nincs többé helytelen bekötés – egyszerű; de rendkívül szilárd rögzítő rendszer. Ön szerint létezik; hogy a gyerekülések 63 %-át helytelenül kötik be? Bár hihetetlen; de a statisztikák sajnos mégis ezt mutatják és a rosszul bekötött ülés semmilyen védelmet nem nyújt. A korábban tapasztalt problémák kiküszöbölésére a mérnökök olyan több; összehangoltan működő elemből álló bekötési rendszert alkottak; amely nem túl bonyolult; ugyanakkor következetes alkalmazásával a bekötés csak szándékosan rontható el. A rossz bekötés az esetek nagy részében az autó biztonsági övének nem kellő megfeszítéséből ered.

Hogyan segítenek ezen a BeSafe egyedi technikai megoldásai? Hát lássuk! Elöl vezetett öv - világújdonság! Hogy ez mit jelent? A BeSafe iZi Comfort ülést úgy kell bekötni; mint egy embert; vagyis elölről. Ha Ön beköti magát a biztonsági övvel; az a csípője és a mellkasa előtt fut el; így biztosítva a legnagyobb védelmet. Koránt sem lenne akkora biztonságban; ha mondjuk az öv hátulról a derékövén lenne átfűzve és csupán annak kellene megfékeznie az egész testét.

Az iZi Comfort esetében ezért a biztonsági öv mindkét szára az ülés előtt fut el és szinte körülöleli a vázat. A nagyobb biztonság mellett praktikus előny; hogy ezzel megszűnik az ülés mögötti „kínlódás” az öv rögzítésével. IZi Tension Plus System - vészhelyzetben minimális az elmozdulás Egyszerű fizikai szabály; hogy a kizárólag alul; vagy egymáshoz közeli két ponton rögzített ülések baleset esetén nagymértékben előrebillennek; majd hátra csapódnak. Az ütközési tesztek döbbenetes képsorai igazolják; hogy ez a jelenség a gyermekek számára fokozott kockázatot jelent; súlyos belső és nyaki sérüléseket okozhat.A BeSafe iZi Comfort extra magasan; illetve egymástól a lehető legtávolabb kialakított rögzítési pontjai; valamint a kedvezőbb súlypont kialakítás miatt; helyes bekötéssel; az ülés előrebillenése minimálisra csökkenthető. Az egyedi kialakítású dupla övrögzítő csatok; illetve a rendkívül ötletes és hasznos egykezes ”turbó” övfeszítő az isofixes üléseket megközelítő; rendkívüli bekötési szilárdságot eredményeznek.Dupla kagylóhéj; energiaelnyelő zónák – extra védelem; extra anyagokkal. A gyermekek oldalütközésekkel szemben különösen védtelenek. Minél igényesebb egy márka; annál több figyelmet szentel az oldalvédelemnek; hiszen a gyereküléseket ma már az oldalvédelem foka minősíti. Amennyiben a védő textilburkolatot levesszük az ülésről; előtűnik egy bordákkal megerősített; kemény műanyag kagyló; melyet egy 40 mm vastag; rugalmas energiaelnyelő betét borít. Ez véd ütközéskor. A vészhelyzetekben fellépő óriási erőhatáoknak csak a különleges minőségű anyagok képesek ellenállni; ezért a BeSafe ezen sohasem takarékoskodik.

Hétféle; kizárólag elsődleges felhasználású; nagyszilárdságú műanyagból épül fel egy ülés. A Besafe sohasem használ újrahasznosított műanyagokat; mert azok törési mutatói nem elfogadhatók. A nagyszilárdságú kopásálló huzat része a biztonsági rendszernek.
Adatok
Márka
BeSafe
Szín
71
Cikkszám
503934
Hasonló termékek