Avent Natural etetőcumi 2db 1 cseppes 0hó

Avent Natural etetőcumi 2db 1 cseppes 0hó
1 500 Ft
3 090 Ft
Egységár: 1 545 Ft/db
Új cumijaink segítségével a cumisüveges táplálás még természetesebbé tehető a baba és az Ön számára. Az etetőcumi innovatív szirmos kialakítása az anyamellhez hasonló természetes ráharapást tesz lehetővé, így a baba könnyebben szokja meg, ha felváltva szoptatják és táplálják cumisüvegből.
Részletek
A széles; mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít; ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ezáltal gyermeke könnyebben szokja meg a szoptatás és a cumisüvegből etetés kombinálását.

Az etetőcumin lévő szirmok növelik a cumi puhaságát és rugalmasságát; valamint nem engedik azt összetapadni. Gyermeke elégedettebb lesz az etetés után.

Az innovatív; kétszelepes kivitel úgy csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet; hogy a levegőt az üvegben tartja; és nem engedi a baba hasába jutni.

BPA-mentes etetőcumi

A cumisüveg BPA mentes szilikonból készült (a 2011/8/EU irányelvnek megfelelően)

A Philips AVENT különböző átfolyási sebességeket kínál; amelyek lépést tartanak a baba fejlődésével. Ne feledje; hogy a korra vonatkozó ajánlások csak hozzávetőlegesek; mivel a csecsemők eltérő ütemben fejlődnek. A Philips AVENT kínálatában megtalálható az újszülöttek számára megfelelő átfolyási sebességű etetőcumi 1 lyukkal (0 hónapos kortól); 2 lyukkal ellátott; lassú folyású etetőcumi (1 hónapos kortól); 3 lyukkal ellátott; közepes folyású etetőcumi (3 hónapos kortól) és a 4 lyukkal ellátott gyors folyású etetőcumi (6 hónapos kortól). Minden etetőcumi két darabos csomagolásban kapható.

A Natural cumisüvegeket ajánlatos kizárólag Natural etetőcumival használni.
Adatok
Márka
Philips Avent
Gyártói cikkszám
568148
Cikkszám
568148
Hasonló termékek