Avent Classic Szilikon etetőcumi 1 Lyukú 0 Hó+ Scf631/27

Avent Classic Szilikon etetőcumi 1 Lyukú 0 Hó+ Scf631/27
1 500 Ft
2 890 Ft
A Philips AVENT Classic cuminál a tej folyásának erősségét egyszerűen, az üveg elforgatásával szabályozhatja. Egyedülálló szelepe elhajlik és levegőt enged a cumisüvegbe, hozzájárulva az egészséges és aktív etetéshez, csökkentve a baba nyugtalanságát és hasfájását.
Részletek
Az etetőcumi egyedülálló szelepe a csecsemő táplálkozási ritmusának megfelelően nyúlik; így a tej a baba által választott ütemben áramlik; minimalizálva a túletetés; a bukás; a büfizés és a szélgörcs előfordulását.

A kisbabák egészséges fejlődése és boldogsága azon is múlik; hogyan alszanak és esznek. Véletlenszerű kiválasztáson alapuló klinikai vizsgálatot végeztek annak vizsgálatára; hogy a csecsemőknek szánt cumisüvegek kialakítása befolyásolja-e a csecsemők viselkedését. Azt tapasztalták; hogy a Philips AVENT Hagyományos cumisüveg jelentősen; megközelítőleg napi 28 perccel csökkentette a nyugtalanul eltöltött időt a teszt során használt kontroll cumisüveghez képest (46 perc a 74 perccel szemben; p=0;05). Ez különösen éjszaka volt igaz

Miközben a baba eszik; az etetőcumi egyedülálló szelepe megnyúlik; így a levegő az üvegbe kerül és nem a baba pocakjába.

A cumisüveg BPA mentes szilikonból készült (a 2011/8/EU irányelvnek megfelelően)

A Philips AVENT Hagyományos cumisüveg különböző; a baba növekedéséhez igazodó átfolyású cumikat kínál. Felhívjuk figyelmét; hogy a korjelzés hozzávetőleges; hiszen a babák eltérő ütemben fejlődnek. Az etetőcumik dupla csomagolásban kaphatók.

Új kialakítású és még könnyebben tisztítható Classic+ cumi.

A Hagyományos cumikat ajánlatos kizárólag Hagyományos cumisüveggel használni.
Adatok
Márka
Philips Avent
Gyártói cikkszám
010825
Cikkszám
400352
Hasonló termékek